Десятикласники та історія

Сьогодення диктує нам нові правила: як дивні, незрозумілі, які мозок відмовляється приймати, так і такі, які дозволяють відчути свободу, присмак приємного (того що подобається).

Школа – це звісно УРОКИ. Коли входиш у колію і звикаєш, то начебто нічого, але буває сидіти на цих уроках нестерпно, дивишся за вікно і уявляєш себе вільним птахом, який летить у небі. Обмеження шкільними стінами тисне…

Ось вам приклад того, як в школі можна отримати знання, відчути свободу, зловити новий присмак, який тобі обов’язково сподобається і ти захочеш ще!

«Десятикласники та історія» – назва нашого посту.

Не повірите: усміхнені леґіні та дівчата, сонце, зелена травичка, повітря, яке тріпоче волосся і … вчителька історії, голос якої не викликає бажання затулити вуха, яка має почуття гумору і знаходиться на одній хвилі з усіма «в класі» 🙂

Повідомлення про історичні події, видатних діячів, рослини і тварини, які ростуть у цій місцевості. А тут раз, і жабеня стрибнуло на долоню)) А після уроку повинна бути перерва! Що ж була і ВЕСЕЛА перерва. «Хто я?» – цю гру знають всі. Ви думаєте, що десятикласникам було не цікаво? Ха! Вдивіться в обличчя і розчаруйтеся в цьому! Їм було цікаво, захопливо, весело! І головне запам’яталося, сподіваюся, надовго! А ще я впевнена, що вони хочуть повторити цей урок 100 відсотків!

[Best_Wordpress_Gallery id=”141″ gal_title=”Десятикласники та історія”]