Моноблоки для незламної освіти

Запорізька гімназія 89 отримала технічну підтримку.

У вересні 2024 року колектив освітнього закладу в рамках Благодійного проєкту «Незламна освіта» отримав 20 моноблоків як донорську допомогу.

Учні, батьки та педагоги Запорізької гімназії №89 висловлюють свою щиру вдячність Фонд освітніх ініціатив за надання такої необхідної комп’ютерної техніки та партнеру програми Reusing It за постійну підтримку освіти України!

Цифрові пристрої щодня використовуються педагогами в професійній діяльності: для проведення онлайн-уроків; підвищення власного рівня цифрової компетентності; організації шкільних проєктів; створення інтерактивного контенту; відвідування вебінарів та онлайн-семінарів.

Якісна комп’ютерна техніка дозволяє вчителям організовувати індивідуальне навчання з учнями та підвищувати рівень виховної роботи з підлітками, якісно готувати дітей до інтелектуальних змагань та творчих конкурсів. Такі форми роботи надають можливість, в умовах прифронтового міста, активізувати освітній процес та підвищити якість і прискорити швидкість сприйняття інформації, полегшити засвоєння знань.

Разом до Перемоги!