МУЗЕЙНА ЕСТАФЕТА УЧНІВСЬКИХ ПОКОЛІНЬ ЗЗОШ № 89

 

19 травня 2017  в приміщенні Музею історії шкільництва Запоріжжя ЗЗОШ № 89 пройшла Музейна естафета  учнівських поколінь школи, приурочена до Міжнародного дня музеїв (18 травня) та до Дня Європи в Україні (20 травня).

Мета заходу – залучення учнів та випускників ЗЗОШ № 89 до міжпоколінної комунікації як історико-культурного основи розвитку школи, рідного краю, як базису цінністного ставлення української молоді до загальноєвропейської історії та культури.

Головними героями заходу були учні 11-А та 11-Б класів – випускники 2017 року, які ділилися з учнями 6-А, 6-Б, 6-В класів своїм досвідом, своєю історією в рідній школі, своїми здобутками. Андрієць Настя, Даревич Марк, Мячєва Каріна, Радько Лера, Лавринчук Денис, Клімова Катя презентували фотографії участі і перемог своєї команди «Файні запоріжці» в загальнообласних квестах з історії Запоріжжя і області, показали створені ними фільми  про школу, які були відмічені нагородами на обласних кінофестивалях.

Класні керівники випускних класів Кучеренко В.І.(11-Б) та Сінченко О.В. (11-А) розказали про своїх учнів, про їхні життєві історії, здобутки і про, про те, що школа дала їм для їхнього життя.

Шестикласники були вражені здобутками старших товаришів по школі, зацікавилися їхньою історією і замислилися над можливостями і перспективами свого подальшого навчання в школі.

Кульмінацією заходу була передача випускниками-2017 та їхніми класними керівниками, вчителями матеріалів, фото, предметів про свій випуск, а також фотоальбомів про попередні випуски до Музею історії шкільництва Запоріжжя, а також спільне фотографування на память про започаткування Естафети учнівськтх поколінь ЗЗОШ № 89.