Останній дзвоник 2017

26 травня 2017 року в нашій школі пролунав останній дзвоник. Попрощатися із школою прийшли випускники 2017 із батьками та учні 1-10-х класів. Свято розпочалося із позитивного виступу малечі. Свій виступ-подарунок для випускників підготували вихованці дитячого садка «Ромашка». Запальний танок «Козачок» не залишив нікого байдужим. Головні «винуватці» свята були надзвичайно красивими і зворушливими. Кожний із одинадцятикласників тримав у руці повітряну кульку із символом випускників -лебедиками. Веселими віршиками їх підбадьорили першокласники: побажали гарних оцінок на ЗНО, щоб склалося доросле життя, щоб «усі їздили на Вольво».

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”Останній дзвоник 2017″]

Велику частину свята зайняло нагородження наших зірочок-переможців та їх вчителів у різних шкільних, районних, обласних та всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях. Нескінченним потоком один за одним йшли учні за нагородами з першого по одинадцятий класи. Далі настала черга активних батьків отримувати подяки.

Дуже яскравою була кінцівка свята. На рахунок 1,2,3 випускники відпустили повітряні кульки у небо, чим сповістили Запоріжжя про закінчення школи. Це була досить зворушлива мить. Ніхто не хотів розходитися. Старшокласники обіймалися і плакали разом із вчителями і батьками.

Останній дзвоник пролунав! Здрастуй літо!