Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників

Участь ЗОШ № 89 у районному етапі

Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників

5 квітня шкільна команда ДЮП взяла участь у районному етапі фестивалю дружин юних пожежників.

В цьому році склад команди оновився, оскільки постійні учасники попередніх років випустилися зі школи. До складу нової команди ДЮП входять: Востріков Тимур, учень 8- Б класу, Калиновська Вікторія та Дмитрієва Юлія, учениці 7-А, Отрубухова Марія, учениця 10-А класу, Боярінцева Валерія, учениця 8-А класу та Губа Вероніка, 11-А клас. Команда ДЮП нашої школи обрала назву «Запальнички». І справді їх виступ був досить запальний. Юля Дмитрієва чудово виконала пісню, яка заворожила всіх присутніх. Вікторія Калиновська, Отрубухова Марія та Валерія Боярінцева прикрасили виступ своєю індивідуальністю та особливою подачею віршів. Кожний рух, поворот голови, міміка виступаючих допомогли налагодити такий необхідний взаємозв’язок з аудиторією. Тимур Востріков був неперевершеним на сцені тому, що кожне слово, кожний вислів пропускав через себе і присутні не залишилися байдужими. Мультимедійний супровід логічно доповнював те, що відбувалося на сцені, адже кожний слайд був помірковано продуманим і ніс в собі корисну відеоінформацію. Виступ нашої команди був заслужено нагороджений оплесками журі та інших команд.

Честь команди в конкурс «Безпечна прогулянка» на етапі «Гриби та ягоди» захищала Калиновська Вікторія. Дівчина принесла в командну скарбничку 12 балів. На етапі «Медичний» «вступила у бій» Отрубухова Марія. Вона дуже переживала, але це не завадило їй отримати 8 балів. Неперевершено чудовий плакат був створений Губою Веронікою. Робота Вероніки принесла максимальних 30 балів!

Отже, підсумком зусиль нашої дружини стало почесне ІІ місце серед 16 шкіл району! Учасники отримали грамоту та цінні призи. Вітаємо команду «Запальнички» з цією важливою подією!

Так тримати!