Таланти

          12 і 13 квітня відбулася чергова яскрава подія в нашій школі. Учні початкових класів залюбки демонстрували свої таланти в різних жанрах. Це було неперевершене видовище. Малеча підійшла досить серйозно до підготовки та виступу, хвилювання зашкалювало. Перед кожним виступом глядачі вигукували ім’я виступаючого, чим неабияк підтримували тих, хто піднімався на сцену. По закінченню виступів зала вибухала несамовитими оплесками.

            Перша вікова категорія маленьких зірочок подарувала багато виступів, які глядачі ще довго не зможуть забути. Гімнастичні етюди на високому рівні продемонстрували Бабич Кіра та Фадіна Катруся. Східним танцем вразила всіх Максименко Вікторія. Нікого не залишив байдужим і подарував веселий настрій танок «Хом’ячки», який підготувала група учениць 1-2-х класів: Філіппових Поліна, Борисова Катерина, Давискиба Єлизавета та Марковська Уляна.  Танок «Гуцулята» у виконанні Коробенко Софії, Морозової Аліси, Саввової Поліни та Палець Вікторії манив всіх приєднатися до танцівниць. Малеча не малеча, а хіп-хоп від Поліни Мельник був вибуховий! Цей номер викликав подив батьків, які були в залі і гучні оплески тих, хто спостерігав за її виступом.

                 Друга вікова категорія вразила не менш потужними виступами!  Фадіна Софія грала на скрипці, а Буличова Олена підкорювала гітарні струни. Чарівні і ніжні мелодії заворожували. Категорію «східні танці» представляло кілька танцівниць: Медведєва Софія, Корнієнко Аріна та Курильська Діана. Кожна із дівчат «поклала своїх східних спецій» до блюда під назвою «89 школа має талант»! Діана закружляла, як справжня індіанка в індійському танці. Софія перенесла всіх у казковий світ ельфів. Аріна ж перетворилася на справжню східну красуню. Ораторський хист представили: Петрова Богдана та Кащук Поліна. Зал був у захваті від монологу «Школа – велика дитяча країна», який прочитала Богдана. А Поліна поділилася з присутніми своїм настроєм. Це було незабутнє! Народний український танок, який затанцювали Шеремет Рейш Нікіта, Заєць Ганна та Михайліна Юлія, кликав приєднатися до танцюристів. (В наступному році концерти «89 школа має талант» будемо проводити без стільців, щоб бажаючі могли приєднатися до танцюючих) Коли діти виходили на сцену, вони змінювалися від обличчя до постаті. Рухи ставали впевненими і професійними. І це викликало неабияке захоплення присутніх.

                 Так закінчився другий день шалених вражень! На згадку залишилися позитивні емоції, багато яскравих фотографій і відео! Дякуємо всім артистам, які щиро поділилися своїми талантами, а також батькам і вчителям за підтримку цих талановитих зірочок нашої 89-ої!

1-2 класи

1-2 класи

 

 

3-4 класи

3-4 класи