Екологічна акція “Чисте місто”

В рамках міської екологічної акції «Чисте місто» в школі 89 були проведені різноманітні заходи.

У період з 16 вересня по 10 жовтня наш навчальний заклад підтримав міську екологічну акцію «Чисте місто». Результат: квітники з осінніми яскравими квітами радують око.  Незважаючи на осінню пору року на шкільних ділянках немає опалого листя, доріжки виблискують чистотою. Прибрана територія не тільки на шкільному подвір’ї, а й за парканом. Пішохідний тротуар теж чистий, а клумби вздовж тротуару підпушені. Дякуючи якісній роботі технічних працівників карантинних рослин на пришкільній території не спостерігається. Наша школа виглядає затишно!

3 жовтня вчителі школи провели корисний урок «Небезпечні карантинні рослини». Вчителі мали за мету розширення свідомості учнів щодо небезпечності та обережного поводження з карантинними рослинами.

Протягом тижня з 30.09 по 04.10 в класах пройшли уроки доброти. «Гуманне поводження з безпритульними тваринами» – така була тематика цих уроків. Логічним продовженням цих уроків була виставка малюнків в 1-4-х класах та виставка фотоколажів в 5-11 класах. Діти малювали та фотографували безпритульних тварин, які живуть на наших вулицях і потребують людської допомоги. Для безпритульних тварин та тварин-інвалідів, які живуть у притулку «Дай лапу, друже» силами дітей, батьків та вчителів було проведено  благодійну акцію до Всесвітнього дня захисту тварин. Небайдужі діти разом з батьками приносили корм, старі ковдри, простирадла, пелюшки для тварин-безхатченків, тварин-інвалідів нашого міста. 4 жовтня, в п’ятницю все зібране було передано в притулок «Дай лапу, друже!» Дякуємо всім, хто відгукнувся на цю акцію і взяв активну участь! Особлива подяка Лєкан Альоні Олександрівні, мамі учениці 4-В класу, яка допомогла доправити все зібране до притулку!