Підсумки навчання

У надзвичайних умовах жорстких карантинних заходів опинився увесь світ, у тому числі й система освіти, яка є невід’ємною ланкою суспільного життя. Масове дистанційне навчання в умовах ізоляції стало викликом для усіх: освітян, студентів, учнів, батьків.

   Всі знають,  що результати у будь-якій справі головне! Ми не виключення! Тішимося, радіємо з підсумків навчального 2019-2020 такого непростого навчального року!

Ну що ж ПОЇХАЛИ!

Похвальні листи отримало 48 учнів 3-11 класів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Червоні свідоцтва з відзнакою отримало 8 учнів 9-х класів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дякуємо батькам, які стали нашими союзниками у налагодженні дистанційного навчання, підтримували дітей та педагогів у цьому незвичному освітньому процесі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього навчального року, який би він не був складний, діти нашої школи вкотре продемонстрували свої здібності, таланти та прагнення до самовдосконалення.

Брати Соха Артем та Соха Роман перемогли в районному етапі Місячника безпеки життєдіяльності в номінації «малюнок». Хлопці навчалися в 4-Б класі у Сергєєвої Тетяни Львівни. Непийвода Ангеліна, Обуденнікова Дар’я та Устінова Тетяна стали учасниками Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», продемонструвавши свої мистецькі таланти, здобули переможні місця. Цими талановитими учнями опікується вчитель образотворчого мистецтва Буйнякова Світлана Анатоліївна.

Наші юні читачі, мовознавці та любителі історії також взяли участь цього навчального року у багатьох різних конкурсах. Рассоха Дар’я вкотре стала переможницею районного конкурсу «З учителем в серці» у номінації «Поезія». Татарова Дар’я, яка навчалася в 6-А принесла ІІІ призове місце в конкурсі мовознавців ім. Петра Яцика. Вчителька, яка підготувала Дар’ю до участі – Юсова Наталія Юріївна. Збірна команда 4-х класів у складі Медведєвої Софії, Головка Олексія, Костромітінова Олексія та Мельнік Поліни посіли почесне ІІІ місце серед 30 шкіл у районному етапі ХІV Міських інтелектуальних змагань «Всезнайки». Команду підготувала заступник директора з виховної роботи, вчитель початкових класів Міщенко Г.В. Ще одна учениця Ганни Віталіївни, Бадибіна Євгенія, взяла участь у ХХ Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика. Результатом її участі стало призове ІІІ місце. Юний оратор Мухай Олександр у фестивалі ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив» виборов ІV місце. Талановиті сестри Алейнікови принесли призові місця рідній школі в обласному конкурсі авторської дитячої та юнацької поезії та прози «Я – за єдину Україну!» Софія стала переможцею, Іоанна посіла третє місце. Дівчат підготувала вчитель української мови та літератури Причиненко Л.О.

Природознавці школи 89 теж відзначилися в конкурсах екологічного спрямування. Кіра Слива, 2-Б клас (вчитель Чамра Тетяна Сергіївна) посіла ІІІ місце в конкурсі «Жива природа» міського екологічного проекту «Екологічний вектор». Семикласниця Косенко Анастасія посіла ІІІ місце в конкурсі «Екологічні ініціативи» у номінації «Проєкт «Екологічна стежина». Ученицю підготувала вчитель біології Марченко О.П. Третє місце в цьому самому конкурсі в номінації «Мотиваційний відеоролик» з роботою «Майбутнє в твоїх долонях» завоював Мошкаров Дмитро, 11-А.

Наталія Ігорівна Магда, вчитель фізики підготувала переможців та призерів Міського конкурсу творчих робіт з удосконалення фізичного демонстраційного експерименту 2020. Учні 9-х класів Ленько Данил та Корнієнко Аліса поповнили скарбницю перемог 89!

Ми щиро пишаємося досягненнями наших учнів та висловлюємо величезну подяку всім учням, що взяли участь у конкурсах та викладачам, що старанно готували учнів до конкурсів.