Пробне ЗНО

В четвер, 11 березня одинадцятикласники змогли випробувати свої знання і пройшли пробне ЗНО з української мови та літератури. Незалежне тестування було організоване і проведене традиційно  завдяки Запорізькому інституту економіки та інформаційних технологій.

Інструктаж був проведений в.о. завідувачкою кафедри будівництва та цивільної інженерії Мілюковою Іриною Раїфівною. Вона докладно розповіла про вимоги та правила до незалежного тестування. Написання тривало 3 години. Важливо, що всі роботи будуть не тільки перевірено, а й проаналізовано. Персонально кожному учневі будуть надіслані рекомендації щодо допущених помилок та усунення прогалин у знаннях.

Отже, одинадцятикласники мали змогу зануритися в атмосферу іспитів, відчути себе абітурієнтами та змогли психологічно налаштуватися на цей важливий етап свого життя. Маємо надію, що цей захід підвищить якість підготовки до ЗНО!

Адміністрація школи в особі директора Охріменко Олени Миколаївни, заступника директора з НВР Холоденко Марини Костянтинівни та класного керівника 11-А Гаврішової Ірини Володимирівни дякує за особисту увагу до випускників школи збоку керівництва Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій.

Альбом події