Фестиваль “89 школа має талант”

20 квітня наша школа отримала шалену дозу весняного позитиву. Учні 5-11 класів поділилися іскорками свого таланту. При вході в актову залу було влаштовано виставку ужитково-прикладного мистецтва. Тут можна було помилуватися роботами, як учнів 5-9 класів, так і роботами вчителів, які вишивають бісером. Ініціатором цієї виставки стала вчитель  історії та трудового навчання Губа Анна В’ячеславівна. Діти і вчителі, які захопилися вишивкою в нашій школі – це теж її заслуга! Тут можна було побачити поробки із глини, пробок, м’які іграшки, авторську біжутерію та ще багато креативу!

Концерт був захоплюючим, оплески не стихали. Вдячні глядачі дарували їх і на початку виступу, підбадьорюючи тих, хто виходив на сцену, і після останнього акорду.

Ведучими цього дійства були п’ятикласники: Кондрат Гліб та Хлєбнікова Анна. Незважаючи на свій вік, вони впевнено почувалися на сцені та брали «гаряче» інтерв’ю після виступу.

Відкрили феєричний концерт дві чудові пари. Глядачі були «вражені у саме серце» Віденським вальсом від Левченка Олега та Губи Катерини, а танго від Заверіки Святослава та Боярінцевої Валерії підсилило перші шалені емоції!

Котельнікова Аліса, яка професійно займається спортивною гімнастикою, показала виступ під назвою «Зірка пандори». Виступ дівчини викликав овації вражених учнів та вчителів після кожного елементу. Кожний рух виглядав бездоганно!

Востріков Тимур прочитав байку Леоніда Глібова «Жаба та віл». Хлопець зміг вражаюче намалювати словами картину. Талановитий виступ Тимура теж «нагородили» присутні. Акторські здібності зашкалюють!

Наступний виступ був не менш цікавим, ніж попередні. Свою техніку у боксі продемонструвала… Ні, не хлопець! А дівчина! Солов’йова Поліна разом з вчителем фізкультури Сєрковим Євгеном Олександровичем показали справжній боксерський раунд. Враз тендітна дівчина перетворилася на бойову пані! У цьогорічному концерті талантів це було вперше. Здивуванню не було меж!

Далі присутніх «захопила в полон» дівчина,  яка давно відкрила в собі співочий талант і постійно підтверджує його, займаючи призові місця у престижних співочих конкурсах.  Дмитрієва Юлія виконала яскраву пісню «Свободная птица». Ця пісня підняла захоплення всіх Юлиним голосом на ще вищий щабель! Всі знали, що вона гарно співає, але пісня «Свободная птица» розкрила досить нечуваний потенціал цієї талановитої вокалістки!

Сучасні танці це звісно cool (круто), але super cool – вміти затанцювати українського гопака! І такі у нас є таланти! Глядацька зала ледь всиділа на місці, коли на сцені затанцювали Шеремет Рейш Нікіта, Заєць Ганна та Михайліна Юлія.

Своїм талантом малювати поділилася Орлова Анастасія, яка обожнює це робити. Учні та вчителі спостерігали, як народжується картина в реальному часі. На очах у присутніх на мольберті Настуня намалювала портрет своєї подруги. Це відбувалося на фоні чудової пісні «Намалюю тобі зорі..» у виконанні Юлії Дмитрієвої. Глядачі отримали подвійну дозу вражень від почутого і побаченого. Портрет вийшов чудовим!

Запальний хлопець Берлізєв Данило продемонстрував елементи боротьби карате, Кіоку Шин Кай з уявним супротивником.

Ременюк Дар’я & компанія запалили  сучасним зал сучасним українським танцем «Соце нам сяє».

У кожній людині закладено творчі начала — вро­джені можливості, передумови для створення чогось нового, оригі­нального. Фестиваль талантів продовжив скромний, але цілеспрямований хлопець. Влад Удовіченко виступав зі своїм авторським бітбоксом. Після виступу ведучі з’ясували, що Влад почав займатися бітбоксом з 9 років. І все, що він може зараз відтворити у світі звуків, він навчився робити сам! Без сторонньої допомоги! Звуки були потужними і реалістичними. Байдужих в залі не залишилося! Молодець, Владе!

У виконанні Кєвдіна Кіріла та Вітер Олександри всі отримали задоволення від запального «Ча-ча-ча». Ці молоді люди продемонстрували свій професіоналізм у цьому жанрі і поставили яскраву жирну крапку у фестивалі «89 школа має талант».

Всі присутні ще більше впевнились у тому, що тільки прагнення до гармонії може стати умовою розвитку особистості зокрема, й усього людства в цілому. Дякуємо всім, хто поділився своїм талантом!

середня-старша-школа

середня-старша школа