Районний практикум учнівського самоврядування

17 жовтня на базі запорізької загальноосвітньої школи №86 відбувся районний практикум учнівського самоврядування, де зібралися лідери учнівського самоврядування Дніпровського району. Тема практикуму: «Формування активної громадянської позиції шляхом розвитку учнівського самоврядування». Боярінцева Валерія та Кузнєцова Дар’я представляли нашу школу на цьому заході.

Учнівське самоврядування школи презентувало свій досвід роботи в цьому напрямку. Президент школи, учень 9 класу, Островерхий Євген презентував історію становлення школи. Учні розіграли сцени з подіями Другої світової війни, продемонстрували сцени подій Євромайдану та зони ООС. Дівчата щиро заспівали українських пісень. На екрані можна було побачити проникливі відеозаписи жахливих подій Євромайдану та Другої світової війни. Представники учнівського самоврядування взяли участь у конкурсі на знання історії України. Завершили свій виступ учні школи №86 виконанням Гімну нашої рідної країни.

Тема війни та інших жахливих і тяжких подій нашої країни сколихнула вкотре в цей день почуття патріотизму та любові до рідної країни. Отже, мету практикуму було досягнуто! На згадку про цей день для лідерів учнівського самоврядування залишилося багато світлин.