Шкільний урок волонтерства

27 лютого волонтери ГО «Українська служба волонтерства» провели Шкільний урок волонтерства, який покликаний сформувати розуміння, що таке волонтерство, його користь у суспільстві, розкрити можливості самореалізації, залучити школярів у волонтерську спільноту м. Запоріжжя.

Волонтери провели цікаву інтерактивну гру на початку уроку задля створення дружньої атмосфери у классі, після чого познайомили школярів із поняттям волонтерство.

Учні 9-х-11-х класів дізналися про існуючі сфери волонтерства, про можливості реалізації власної ідеї допомоги суспільству та ознайомилися із найголовнішими принципами волонтерства.

Згодом учні пограли у командну гру, де без слів демонстрували певну життєву ситуацію. Метою гри було закріплення знань, отриманих на уроці.

Протягом всього уроку панувала дружня та весела атмосфера. Діти із задоволенням відповідали на запитання, шуткували та сміялися.

Завдяки шкільному уроку волонтерства учні 89 школи зможуть долучитися до волонтерської спільноти м. Запоріжжя, допомагати у розбудові свідомого українського суспільства та реалізувати у майбутньому власні ідеї.

Дякуємо за цей захід випускниці нашої школи 2019 року Петровій Вікторії, яка розповіла учням 89-ої про волонтерство і, сподіваємося, залучить до цього руху!

[Best_Wordpress_Gallery id=”125″ gal_title=”Шкільний урок волонтерства”]