Ох, це яскраве активно-креативне вчорааааа…

Цілих три літніх місяці школа теж «була на канікулах». В коридорах було порожньо і надзвичайно тихо. Але вчора вона «ожила», нібито хтось вдихнув в неї життя.

В цей день наша дружна шкільна родина приняла в свої обійми першокласників, таких кумедних, радісних і схвильованих! Сподіваємося, що саме вони будуть прославляти 89-ту школу творчими досягненнями, спортивними рекордами, найкращими знаннями.

Цей першовересень останній в шкільному житті одинадцятикласників. Попереду вирішальний рік, випускний клас, що підведе підсумок усього їхнього шкільного життя. І їхнє Перше вересня було з легким присмаком хвилювання і суму. Але ж фотоквест дав змогу для перезавантаження настрою.

Королем вчорашнього Дня знань був його величність Квест у різноманітних його проявах.

Фішечкою цього дня стало те, що батьки нарешті змогли побачити своїх дітей в шкільних реаліях, поспостерігати за ними, зробити світлини на згадку, щоб поділитися із бабусями, дідусями та рідними. І діти старалися із усіх сил і «перемагали» питання за питанням. Все було, як в старі добрі часи: дитячий галас навколо, веселі і задоволені обличчя учнів. Навколо витав дух шкільного дитячого щастя.

Досить балачок! Докази в студію!     

https://youtu.be/7T3qUoTjB7M